Eelste.nl

OVER EELSTE

Wie is Eelste?

Eelste, geboren in 1990 op het platteland van Drenthe, en een ware avonturier te noemen. Gewoond in Nederland, Letland, Zweden en Italië, en een hbo bachelor en universitaire master op zak. Eigenwijs, een doorzetter en iemand met een droom voor ogen.
Het belangrijkste is: Eelste is zichzelf.

Mijn verhaal

Tijdens mijn master heb ik mij opgegeven voor een PhD: mijn plan a. Ik bedacht dat ik een plan b nodig had. En een plan b, dat mag zo gek zijn als je maar wilt! Reizen, paard en wagen, dat leek me wel wat. Ik werd niet toegelaten voor de PhD, en had al een beetje verder lopen dromen over die wagen. Opeens werd het iets wat ik daadwerkelijk kon gaan doen, het werd plan a. Dit was eind 2015, dat de eerste gedachten over deze plannen ontstonden, en moet je zien waar ik nu ben: plan ‘zo-gek-als-ik-maar-wil’ is werkelijkheid aan het worden.

Mijn missie

Tijdens het reizen, wat ik vaak liftend doe, ervaar ik vaak een soort innerlijke rust, en een vrede met de wereld om mij heen, een liefde voor alles wat er bestaat. Dit gevoel is verslavend, en ik kan het niet oproepen als ik in het dagelijkse leven moet rondrennen als een kip zonder kop. Nee, hiervoor moet je in alle rust van het langstrekkende landschap genieten, in respect en harmonie met alles en iedereen om je heen. Hiervoor moet je goed zorgen voor jezelf, en de wereld, en leven op een zo’n klein mogelijke voet. Hiervoor moet je delen wat het leven biedt: de rust, de liefde, de vrede, het respect, de duurzaamheid, de milieuvriendelijkheid, het avontuur…

Contacteer Eelste

Bezoek Eelste

  1. Voorjaarsmarkt Assen

    mei 1 @ 8:30 am - 5:00 pm
  2. Atelierroute De Beetse en Ter Borg 2019

    augustus 3 @ 8:00 am - augustus 4 @ 5:00 pm
  3. Reuze(n)fair Ellen en Brammert museum

    augustus 24 @ 8:00 am - 5:00 pm

Reviews

4.5/5
Open klantbeoordelingen over Eelste
preloader