preloader

Doet

Eelste maakt

Schilderingen

Al sinds jongs af aan is Eelste graag bezig geweest met tekenen en schilderen. De mogelijkheid is om een schildering op de muur te krijgen, en dan in het speciaal kindertekeningen zoals Jip en Janneke en Winny de Pooh.

Hieronder voorbeelden van een aantal gemaakte schilderingen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Eelste is actief bezig met vilten sinds 2016, en is toen begonnen om grotendeels zichzelf dit aan te leren. Eerst waren er alleen vachtjes, toen de sloffen, en langzamerhand kwam er meer diversiteit in de producten: kerstboompjes, tassen, laptophoezen, en nog veel meer. 

De producten zijn in opdracht te krijgen waarbij veel mogelijk is in goed overleg, of op de markt te koop. Ook is het mogelijk om een workshop te krijgen, of een bijzonder werkstuk op locatie. Klik hieronder voor meer informatie. 

Tuinhulp

Geboren en getogen op het platteland heeft Eelste van jongs af aan meegekregen om buiten te zijn en werken. Waar dit vroeger nog wel eens met tegenzin ging, is Eelste nu graag buiten bezig in de natuur en de tuin. Al 2 jaar is er een familie in Gieten erg dankbaar voor de hulp, dus heeft Eelste besloten de dienst aan te bieden aan meer mensen.

Dus: woont u in omgeving Aa en Hunze, heeft u een tuin die onderhoudt nodig heeft, een oprit die schoon gemaakt moet worden, dakgoten die moeten worden schoongemaakt, of iets wat in dat rijtje past? Én wilt u daar niet per sé een expert bij roepen, maar is een simpel extra paar handen genoeg? Neem dan vooral contact op.