preloader
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Voorjaarsmarkt Vrienden van het WZA

7 mei 2019 @ 08:30 17:00

Van de website:

Op dinsdag 7 mei 2019 verandert het plein voor het Wilhelmina Ziekenhuis Assen weer in een fleurige bloemenzee. De Stichting Vrienden van het WZA organiseert dan, in samenwerking met de Asser Odd Fellows, haar jaarlijkse planten- en boekenmarkt.

Op het voorterrein van het WZA zijn van 8.30 tot 17.00 uur weer heel veel kwaliteitsperkplanten te koop. De Vrienden zorgen voor een veelzijdige verzameling zomerbloeiers, zoals (Oostenrijkse) geranium, petunia, salvia, verbena, vlijtig liesje en nog vele andere soorten. Allemaal snelle groeiers en langdurige bloeiers.

Met het oog op Moederdag (zondag 12 mei) zijn er ook enkele stands met cadeauartikelen. Bovendien bieden de Odd Fellows Assen, zoals elk jaar, duizenden boeken en tijdschriften te koop aan.

Extra’s voor patiënten

Verreweg het grootste deel van de opbrengst van markt is voor de kas van de Stichting Vrienden van het WZA. Hiervan betalen de Vrienden voor patiënten en bezoekers allerlei extra’s, waarvoor het ziekenhuisbudget ontoereikend is. Zo hebben zij de afgelopen twintig jaren al veel voorzieningen mogelijk gemaakt, waaronder een Stilteruimte, een communicatie-app voor IC-patiënten die aan de beademing liggen, verfraaiing van wachtkamers en een nieuwe piano voor vieringen in het ziekenhuis.

Dankzij donateurs

De stichting Vrienden van het WZA kan haar goede werk alleen doen met hulp van alle donateurs. Wilt u meer informatie over de stichting Vrienden of zelf donateur worden? Kijk op http://vriendenvanhet.wza.nl/.

Wilhelmina Ziekenhuis Assen

www.wza.nl

Voorterrein Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Europaweg-Zuid 1
Assen, Netherlands
+ Google Maps

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: