Geplande activiteiten

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten. Houd deze pagina in de gaten voor nieuws, of check facebook!

In het verleden

IVM SNEEUWVAL VERPLAATST NAAR DINSDAG 19 DECEMBER

 

Een personeelsfeestje is geweest op Maandag 11 December in Musselkanaal. We hebben met z'n allen gezellig kerstboompjes gevilt! 


 

Op 15 December gaf ik in de avonduurtjes van 19:30 tot 21:30 een workshop kerstboompjes vilten bij Padoes in Assen.

Kosten: €25,- pp, inclusief hapje, drankje en het resultaat. Lampjes en stammetje los erbij te kopen ter plekke voor respectievelijk €1,- en €5,-.


 

 

 

De eerste 3 weekenden van December kon je ons/ onze spullen vinden op de kerstmarkt in Bourtange.


 

 

Op 24 & 25 November stonden we op de fair in Gees!

Gees is een dorp met veel karakteristieke boerderijen die dat weekend de deuren openden voor het publiek. Diverse standhouders lieten zien wat ze kunnen en maken of verkopen vanuit de delen van de boerderijen terwijl muziek groepjes en straattheater de sfeer verhogen


 

 

Op 6 November gaf ik een basis workshop vilten in opdracht van Martijn van Reconcep aan zijn groep startende ondernemers, in Padoes. Ze zijn allemaal naar huis gegaan met prachtige creaties!


 

 

 

30 September gaf ik een basis workshop natvilten bij Padoes in Assen. We zaten vol, het was super leuk!


 

 

24 September stonden we op de herfstmarkt in Gieterveen, net als vorig jaar. 


 

 

Last minute stonden we op de Wollig Landleven markt in Bourtange op 23 September!


 

 

Op 9 September waren we weer te vinden op de Kunst en Cultuur markt te Haren! Het was een natte dag, maar gelukkig hadden wij een 'warme' kraam.


 

 

 

Atelierroute de Beetse ter Borg was in 2017 op 5-6 Augustus en wij waren erbij!


 

 

Anderen vierde het 800-jarig bestaan op 11 juni met een hobbymarkt midden in een feestweek, en uiteraard was ik erbij met een kraam!


 

 

De Exloër kunstmarkt was op 4-5 Juni 2017, elk jaar rond Pinksteren, en wij waren daar te vinden!


In de maand Maart heb ik de cursus Ladder naar Succes gevolgd zodat ik mijn eigen bedrijf op een grondige manier in de markt kan zetten, bij de Drentse Zaak. Hier kreeg ik van alles te horen wat betrekking heeft op bezield en succesvol ondernemen, ook de ingewikkelde zaken als belastingdienst en boekhouding.


 

Zaterdag 17 December 2016 was ik te vinden op de KerstMarkt op de Balloohoeve! Deze markt was van 10 tot 16, op de Balloo 52 te Balloo. Uiteraard ook met al mijn vachtjes, en wat extra spulletjes voor de kerstversiering, gemaakt van vilt.


 

 

Zaterdag 10 December 2016 was ik te vinden op de KerstMarkt te Annen in een heus Dickens kostuum! Uiteraard ook met al mijn vachtjes, en wat extra spulletjes voor de kerstversiering, gemaakt van vilt.


 

Zondag 23 September 2016 was ik te vinden op de Herfstmarkt in Gieterveen, rondom de molen 'De Eendracht', van 10:00 tot 16:00. Ik gaf een workshop kussentjes vilten, en verkocht mijn vachtjes en kussentjes. Klik hier voor meer informatie omtrent deze markt.


 

 

Zaterdag 3 September 2016 was ik te vinden op de Kunst & Cultuurmarkt te Haren (nabij Groningen), met informatie over de Vardo, en een kraam met schapenvachten en -kussens. Klik hier voor meer informatie.