preloader

Over Eelste

Wie is Eelste?

Eelste, geboren in 1990 op het platteland van Drenthe, en een ware avonturier te noemen. Gewoond in Nederland, Letland, Zweden en Italië, en een hbo bachelor en universitaire master op zak. Eigenwijs, een doorzetter en iemand met een droom voor ogen.
Het belangrijkste is: Eelste is zichzelf.

Mijn verhaal

Tijdens mijn master heb ik mij opgegeven voor een PhD: mijn plan a. Ik bedacht dat ik een plan b nodig had. En een plan b, dat mag zo gek zijn als je maar wilt! Reizen, paard en wagen, dat leek me wel wat. Ik werd niet toegelaten voor de PhD, en had al een beetje verder lopen dromen over die wagen. Opeens werd het iets wat ik daadwerkelijk kon gaan doen, het werd plan a. Dit was eind 2015, dat de eerste gedachten over deze plannen ontstonden, en moet je zien waar ik nu ben: plan ‘zo-gek-als-ik-maar-wil’ is werkelijkheid aan het worden.

Mijn missie

Tijdens het reizen, wat ik vaak liftend doe, ervaar ik vaak een soort innerlijke rust, en een vrede met de wereld om mij heen, een liefde voor alles wat er bestaat. Soms hebben we echter gewoontes en/of ideeën geïnternaliseerd, of krijgen we zoveel informatie van onze omgeving dat we niet meer weten wat we ergens over kunnen denken en vinden. Daarvoor wil ik er zijn – om een klankbord te bieden, om informatie te verschaffen, om bewust te worden van jouw ongewenste (vaste) patronen en te onderzoeken hoe je die zou kunnen veranderen. Om zo weer in liefde voor alles wat er bestaat door het leven te kunnen gaan en je innerlijke rust terug te vinden.

Contacteer Eelste

Reviews

4.5/5
Open klantbeoordelingen over Eelste
Your cart is currently empty.
preloader