Eelste.nl

Privacy beleid Eelste.nl

Eelste.nl, gevestigd aan Dalweg 12, 9464 TE te Eexterzandvoort, Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.eelste.nl
Dalweg 12
9464 TE Eexterzandvoort
Nederland
0645283631

Persoonsgegevens die wij verwerken

Eelste.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens (alleen als dit wordt gedeeld door jou)
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type
 
Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via mail@eelste.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Eelste.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– Eelste.nl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
– Eelste.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Eelste.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: Contactgegevens (alleen deze welke zijn aangeleverd door de klant, online of tijdens persoonlijk contact) > zo lang het bedrijf bestaat > Om de klant te kunnen contacteren in verband met eventueel aangekochte producten, afgenomen diensten of deelgenomen workshops. Online activiteiten > zie wettelijke termijnen > Deze gegevens worden alleen tijdelijk bewaard om het websitegebruik te kunnen analyseren.
Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Eelste.nl verstrekt uitsluitend aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Er wordt op deze website gebruik gemaakt van sociale media plugins en het zichtbaar maken van facebook en instagram-feeds. Deze websites kunnen via deze plugins informatie verzamelen over de bezoekers op deze website. Voor informatie over deze interactie kun je terecht bij de Facebook Privacy Policy.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Eelste.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Social Media specificaties

Onze website bewaard de cookie heateorSsBrowserMsg in jouw browser om te zien welke bezoekers de popup wel of niet hebben gezien. De cookie heeft geen informatie over jou persoonlijke data of je IP adres.

We verzamelen je publieke data alleen met jou instemming dat je geeft voor het inloggen via Social Login, van het sociaal netwerk dat je gebruikt om in te loggen op onze website. Deze data omvat je voornaam, achternaam, email adres, link naar je social media profiel, unieke ID, link naar je profiel avatar. Deze data is gebruikt om een account aan te maken op onze website. Je kunt deze consent op ieder moment terugtrekken door ons een mail te sturen.

We hebben een Facebook Comments plugin embedded zodat je comments kunt achterlaten met gebruik van je Facebook account. Deze plugin kan je IP adres, je webbrowser’s User Agent verzamelen, cookies in je browser opslaan en terugvinden, aanvullende tracking implementeren, en je interactie met de commentaar sectie monitoren, zowel als alles wat met je Facebook account te maken heeft – wat je doet binnen de interface (zoals het ‘liken’ van een commentaar, antwoord geven op iemands commentaar), als je ingelogd bent met Facebook. Voor meer informatie hoe deze informatie kan worden gebruikt, zie Facebook’s privacy policy: https://www.facebook.com/about/privacy/update

We verzamelen data gerelateerd aan de Facebook comment die je post, alleen met jou toestemming dat je geeft voordat je een Facebook comment achterlaat op onze website. Deze informatie omvat je Facebook account naam, unieke Facebook account ID, unieke ID geassocieerd met het gegeven Facebook comment, uniek open graph object identifier die met ouderlijk consent associeert als je op een bestaand commentaar reageert. Deze data is gebruikt om recente Facebook Comments te laten zien op de gehele website. Je kunt deze consent op ieder moment terugtrekken door ons een email te sturen.

We sturen de Facebook Comment die je hebt gepost, de pagina/ post auteur, en/of de website administrator via een automatische email, alleen met jou toestemming dat je geeft als je inlogt via Facebook Comment. Deze data omvat ook de Facebook Comment die je post.

We hebben een Facebook widget embedded om het aantal likes/shares/recommends en “like/share/recommend” van onze website te kunnen zien. Deze widget kan jou IP adres verzamelen, je web browser User Agent, cookies in jou browser verzamelen en opslaan, embed extra tracking, en jou interactie met de widget monitoren, incluis wat met jou Facebook Account te maken heeft met iedere actie die je binnen de widget doet (zoals “liking/sharing/recommending” onze website), als je ingelogd bent in Facebook. Voor meer informatie hoe deze data kan worden gebruikt, zie Facebook’s data privacy policy: https://www.facebook.com/about/privacy/update

We gebruiken een GooglePlus Comments widget op de website zodat je commentaar kunt achterlaten met je GooglePlus account. Van deze interactie verzameld en bewaard Google automatisch bepaalde informatie op de server, zoals IP adres, apparaat informatie zoals crashes, systeem activiteit, hardware settings, type van browser, taal van de browser, de datum en tijd van jou aanvraag, in overeenstemming met hun privacy policy: https://policies.google.com/privacy

We gebruiken een Google Plus widget. Als resultaat maakt onze website aanvragen aan Google’s servers zodat jij van onze website kunt gebruiken met een GooglePlus account. Deze aanvragen maken jou ip adres zichtbaar aan Google, die het kan gebruiken zoals beschreven in hun data privacy policy: https://policies.google.com/privacy

We gebruiken Google Analytics om social shares na te gaan op onze website. Google verzameld en slaat automatisch bepaalde informatie op in hun server logs, inclusief apparaat informatie zoals crashes, systeem activiteit, hardware settings, type van browser, taal van browser, de datum en tijd van je aanvraag en verwijzing URL, cookies dat jouw browser of Google account uniek identificeren, in overeenstemming met hun data privacy policy: https://policies.google.com/privacy

We gebruiken een Twitter Tweet widget op de website. Als resultaat, maakt onze website aanvragen aan de servers van Twitter om jou het mogelijk te maken onze website te gebruiken met jou Twitter account. Deze aanvragen maken je IP adres zichtbaar aan Twitter, die het kan gebruiken zoals beschreven in hun data privacy policy: https://twitter.com/en/privacy#update

We gebruiken een LinkedIn Share widget op onze website zodat je onze webpagina’s kunt delen op LinkedIn. Deze aanvragen maken het mogelijk voor LinkedIn om mogelijkerwijs jou IP adres te verzamelen zoals beschreven in hun data privacy policy: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

We gebruiken een Pinterest Save widget op onze website zodat je foto’s op Pinterest kunt bewaren vanaf onze website. Deze aanvragen maken het mogelijk voor Pinterest om jou IP adres te verzamelen zoals beschreven in hun data privacy policy: https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Eelste.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar mail@eelste.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Eelste.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Eelste.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via mail@eelste.nl.

preloader