preloader

Tiny House

De finish is in zicht

De bouw van de wagen is druk bezig. In het videotje hiernaast zie je hoe er van de betonplex bodem naar een ondervloer wordt gebouwd, inmiddels staat er al een waar huis. De ramen zijn geleverd en komen er binnenkort in. De deadline is om in September de wagen slaap-klaar te hebben.

over de wagen

De bouw

De planning van de wagen begon eind 2015. Lees hier meer over de bouw van de wagen, wat de bouwplannen zijn en alle blogs die ik heb geschreven omtrent de bouw. 

media

Gedurende afgelopen jaren heb ik veel foto’s en video’s gemaakt om het process van bouwen vast te leggen. Deze foto’s en video’s, maar ook wat de media over het project heeft geschreven, is hier te vinden.

meereizen

Wanneer de wagen af is, zal jij in de wagen kunnen overnachten. Terug naar de basis, de rust, de natuur, het niks. Even weg van de stress. Schrijf je in als vroege vogel, en ontvang korting!

Extra

Deze aspecten van het project zijn nog in ontwikkeling. Neem contact op met Eelste voor meer informatie, vragen of samenwerkingen.

Story telling

Eelste vertelt jou verhaal. De wereld zit vol verhalen, en de diversiteit in het luisteren naar al die verhalen, is prachtig. Laat jij jou verhaal vertellen?

Reflectie

Zelfreflectie, intervisie, inzicht in je kunnen en toegeven als je een grens bereikt. In een stressvolle wereld vol planning en moeten, onwijs waardevol.

Events

Mensen samen brengen, sociale cohesie creëren, dat is wat Eelste graag doet en voor is opgeleid. Met de wagen als podium nodigt Eelste iedereen uit hun talenten mee te brengen.