preloader

Crowdfunding [video]

Crowdfunding [video]

Het is dan eindelijk zo ver: ik ben uit de bijstand, en ik kan dus beginnen met mijn crowdfunding! Ik ben al druk bezig met de wagen, maar om alle materialen te kopen die ik nodig ga hebben, kan ik jullie hulp hard gebruiken. De reacties zijn zo super enthousiast, dat ik hoop dat iedereen een steentje, of, een muntje, inlegt. Op die manier maken vele handen licht werk.

Heb je niets om te geven in geld? Je kunt ook geven door het te delen met jou netwerk, mensen aan te sporen te doneren, mensen overtuigen dat het een super tof project is. Want het is niet alleen ik die hiervan profiteert, nee, iedereen die mee helpt is uitgenodigd om te komen kijken bij de wagen wanneer die af is, en bovendien zijn er bij hogere bedragen super leuke dingen te verkrijgen! Wees er wel snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal van iedere tegenprestatie.

Het is heel simpel om je geld te doneren. Je klikt hier, vult in hoeveel jij wilt doneren, en met Ideal heb je binnen een minuut al betaald. Hoe hoger het bedrag, hoe minder eraf gaat als kosten voor de betaling, dus houd dat vooral in gedachten. Hoe meer mensen doneren, hoe meer het project in de aandacht zal komen, dus delen = echt super tof!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: