preloader

Herfst brengt leven [video]

Herfst brengt leven [video]

Echt waar, herfst brengt leven. Het klinkt super alternatief, maar op het moment ben ik druk bezig met wat mijn ouders’ tuin allemaal te geven heeft. Zoveel kilo’s appels, welke we allemaal aan het omturnen zijn in appelstroop. Aangezien ik zoveel appels had verzameld, en ik me nog herinnerde dat ik deze zomer allemaal stallen met rotte appels moest schoonmaken, heb ik er even eens goed over nagedacht wat we met al die appels konden doen dit jaar. Mijn moeder vond dat ze wel weer in dezelfde stal konden, maar ik zag direct al wat er met de appels zou gebeuren: volgend jaar kon ik ze weer schoonmaken, verrot en wel. Dat vond ik maar niks, dus ik dacht: wat als we nou appelstroop maken? Nog nooit eerder gedaan, maar het smaakt zo goed!! Zelfs mijn kleine neefje die appelstroop uit de winkel maar niks vindt, vindt deze heerlijk.

Wat de tuin nog meer te geven heeft? Wel ik heb ook allemaal kastanjes verzameld. Normaliter kun je er niet zo veel mee, aangezien je ze niet kunt eten, maar we hadden ergens gezien dat je zeep van kastanjes kunt maken. Uiteraard moesten we dat proberen. 

Voor de Vardo is het weer niet fantastisch geweest. Het is verstopt onder het plastic, ondergaat de regen, wachtend op aandacht. Ik wacht nog steeds op iemand die het ijzer kan fixen, maar een andere reden dat ik niet kan werken is omdat de renovatie van mijn ouders’ huis deels rondom de wagen zich bevind, dus ik kan er niet bij zonder dat ik de werkers verstoor.
 

 

 

Dus in plaats daarvan heb ik een bed gemaakt voor mezelf, voor binnenshuis, van 2 planken die op de wagen zaten. Het heeft wat tijd gekost, maar het is klaar nu, en vanavond heb ik er mijn eerste nachtje in. Goed nieuws: de matras past perfect, dus mijn bouw-skills hebben me tot nu toe nog niet in de steek gelaten.

Nog meer goed nieuws over de Vardo? Het is officieel van mij! Ik heb de voormalige eigenaar betaald en ben nu officieel eigenaar, en heb het RDW plaatje op zak. De persoon achter de balie was zich waarschijnlijk aan het afvragen waarom iemand zonder rijbewijs een aanhanger zou willen kopen, maar hey, ze kon het gewoon op mijn paspoort zetten.
Verder heb ik mezelf en anderen een plezier gedaan door het eerste filmpje te maken van het afhalen van de planken. Het heeft wat tijd gekost, aangezien de software niet echt wil werken. Ik heb een andere software gevonden, dus ik zal het daarmee maken, maar ik kon er maar 1 mee maken, dus ik moet weer wachten op de support om me te helpen met de bug in de oude software. Anyhu, de video is super grappig, lijkt wel een slapstick! Had niet echt dat het zo zou worden, maar ik heb me krom gelachen, en van de reacties van anderen heb ik begrepen dat ik niet de enige ben. Hopelijk vind jij het ook tof:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: