preloader

Nieuwe website, vele plannen [video]

Nieuwe website, vele plannen [video]

Google blijft me verassen, er kwam opeens een hele nieuwe versie van websites bouwen tevoorschijn, terwijl ik alleen even wat foto’s op de site wilde zetten van mijn vilten creaties! En in mijn opinie, ziet het er veel beter uit dan de oude versie. Er zijn wat minder opties en gadgets dan bij de oude versie, maar het oog wil ook wat, dus ik heb besloten mijn website naar de nieuwe versie te kopiëren. Ook al zou ik het niet herkennen als dezelfde website, het is toch echt zo!

Hoe het gaat met alles? Wel ik ben heel druk bezig geweest met een carport bouwen (niet carpool, ik blijf die 2 verwarren), zodat mijn frame nu droog staat. Niet helemaal af, maar het begint ergens op te lijken. De wind brengt echter wel problemen, maar ik hoop een manier te vinden om de wind buiten te houden, of op z’n minst het te stoppen het plastic van het dak te halen.

Verder ben ik heel druk bezig geweest met uitvogelen hoe het bouwen te beginnen. Ik heb nog wat lassen wat eerst moet gebeuren, en de remmen moeten gefixt worden. Waarschijnlijk ga ik naar de locale garage om dat te regelen aangezien ik onze garage nu vrij heb om het houd op de slaan wat nu óp het frame ligt. Dan wil ik eerst met de opslaglades beginnen, en de verlengbare bok. Ook al is dat het eerste wat ik wil doen, ik denk ook al aan het frame, de isolatie, de ramen, schimmel problemen, waterdicht zijn, electra en waterleidingen… Het is makkelijk om te zeggen, maar als dat eenmaal klaar is, lijkt de rest een piece of cake. Ook al denk ik dat het behoorlijk wat tijd gaat kosten voordat ik uitvogel hoe dit allemaal te gaan regelen.

Uiteraard sta ik nog steeds op markten, deze keer gaan we naar de kerstmarkten, dus ik heb wel decoraties gevilt voor in de kerstboom, of voor het raam… Ze zijn heel schattig en ik heb al enthousiaste reacties gehad op mijn facebook, dus het lijkt erop alsof ik veel mensen er blij mee ga maken. Hopelijk is het een beetje koud, zodat mensen wat lekkere warme schapenvachten willen kopen ook. Ik heb onze hond als model gebruikt, hoe schattig is dat!

Dus vanaf nu zal ik ‘Eelste’s Shop’ update als ik iets te koop heb, gemaakt met de hand. Kijk daar vooral even, het geld gaat allemaal direct in de Vardo!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: