preloader

Prachtig weer, dus… ben druk geweest!

Prachtig weer, dus… ben druk geweest!

De wagen

Het begint ergens op de lijken met de wagen! De crowdfunding heeft me zo’n €1000,- opgeleverd on- en offline samen, wat fantastisch is om met de bouw te kunnen beginnen. Eerst heb ik het ijzer van de wagen moeten repareren. Toen heb ik 2e hands betonplex gekocht om de bodem mee te maken. Het is behoorlijk een avontuur geweest met de betonplex, om het thuis te krijgen, om de gaten te fixen, om het in de juiste vorm te krijgen en dan, om het ook nog in het Fram te krijgen. Maar, het is gelukt!! Het is misschien niet helemaal perfect, maar de open ruimtes tussen e platen dicht ik met wat kit, en de rest wordt wel naar beneden gedrukt door het gewicht van alles wat er nog op komt te staan.

Dus een aantal dagen geleden heb ik de eerste lading hout ontvangen waarvan ik de opvangbakken tussen de bodem en de vloer zal gaan maken. Ik was super nerveus om daadwerkelijk op ‘bestel’ te klikken, maar heb het nu, en ben direct ermee aan het werk gegaan. Het is een uitdaging om dit alles te doen met het minimum aan apperatuur die ik heb, maar tot dusver is het gelukt. Uiteindelijk hebben ze het ooit ook allemaal maar gedaan met alleen een handzaadje, toch?

De wol

Naast de wagen ben ik super druk geweest met vilten en markten. We hebben 2 markten gehad (in Exloo en Anderen), en het was super om daar te zijn. Ook leuk om te merken dat mensen al van me hebben gehoord! Ik kreeg meer dan eens te horen ‘ooh, dat ben jij!’.

Op het moment ben ik heel druk met een grote paarse reistas op de foto hieronder, ik heb iemand heel blij gemaakt met een super oranje computerhoes, en ik ben bezig me groene sloffen en blauwe schoenen. Vanavond ga ik wat schapenvachten ophalen, dus ik kan binnenkort daar nog meer van maken. Of, ik kan een workshop geven! Want ik heb ook mijn eerste aanvraag voor een workshop gekregen, waar we kleine vachtjes gaan maken (30 bij 30), als een kussentje. Ideaal voor groepsbinding, aangezien het heel leuk is om te doen en niet veel tijd kost. Op het moment ben ik bezig met meer workshops organiseren. Dus als je mee wilt doen, laat het me vooral weten!

De publiciteit

Als laatste heb ik ook heel veel progressie gemaakt als het aankomt op publiciteit en het bestaan als organisatie. Ik heb coole flyers gemaakt en de mensen op de markt namen ze mee alsof ik gratis ijsjes weg gaf (het was heel warm), nieuwe visitekaartjes, de website is vertaald in het engels, ik heb begeleiding op de Drentse Zaak en ik heb daar ook nog eens een flexwerkplek, 1 keer in de week.

Ook heb ik wat kaarten gemaakt met de hand, en op de markt zijn mensen heel enthousiast erover. Dus ik ben ze nu ook aan het verkopen op Camping Zwanemeer, en binnenkort zijn ze te koop op de website!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: