preloader

Week 2 van de crowdfunding!

Week 2 van de crowdfunding!

Crowdfunding is al een week bezig! Het is super tof om te doen, elke dag spendeer ik ten minste 2 uur aan het maken van nieuwe posts, nieuwe foto’s, nieuwe emails, persoonlijke berichtjes sturen aan mensen… Het geld begint binnen te komen, 6 mensen hebben meegedaan tot dusver en ik weet dat er een aantal meer mee willen doen. Uiteraard heb ik mijn volledige bedrag nog niet bereikt, maar zelfs met een kwart ben ik super blij. Het is een leerproces, en met al het geld dát ik krijg, kan ik bouwen, en daarmee kan ik meer buzz creëren. 

Ik leer veel nieuwe dingen. Ik noem het nu bijvoorbeeld ‘het paard en wagen plan’, wat veel beter klinkt dan ‘Eelste’s Vardo’. Het heet overigens nog steeds zo, maar het plan-idee werkt beter voor mensen die er nog niks over weten.

Ook doe ik meer en meer in het Nederlands, zoals je ziet is de hele website nu in het Nederlands. De blogs zijn nog steeds in het Engels, aangezien ik ervan hou om in het Engels te schrijven, en ik heb een behoorlijk netwerk buiten Nederland.

Ik leer een heleboel nieuwe dingen te vilten ook, ik ben begonnen met schoenen nu, en hopelijk kan ik binnenkort een paar maken die buiten kunnen worden gedragen. Zover zijn ze super comfortabel, maar voor binnen, al denk ik dat ik op een punt ben dat ik ze ook prima kan maken voor buiten.

Er zijn zo veel nieuwe dingen in mijn leven, en ik geniet er tot de max van!

Uiteraard hoop ik dat je dit leest en denkt: yessss ik ga mee doen met de crowdfunding! Misschien heb je het geld niet, maar dat is okay, deelnemen aan de crowdfunding kan ook gebeuren door het verhaal verder te vertellen, ervoor zorgen dat je vrienden en kennissen ervan af weten en mee kunnen doen. Dat zou fantastisch zijn!! Klik op de foto en ga gauw naar de crowdfunding pagina.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: