preloader

Houden, of een nieuwe kopen?

Houden, of een nieuwe kopen?

Vandaag is de belangrijkste vraag of ik de wagen moet houden of een nieuwe moet regelen? Vandaag heb ik de wagen helemaal schoongemaakt en alle goede en slechte kwaliteiten zijn te zien. Bijvoorbeeld, het heeft geen remmen, dus die moeten er nog op. En ook, heeft het geen vering, dus die moeten er ook nog in. En het ijzer is ook niet fantastisch. Maar de wagen is de goede maten, een goed frame, goed gebouwd en: het is wat ik nu heb. Dus, wat te doen? Het is niet dat ik super veel geld heb om iets anders te kopen, met vering en remmen, een chassis van een vrachtwagen ofzo. Het is niet dat ik de wagen niet zou kunnen herstellen naar zijn oude glorie met nieuwe planken, en verkopen voor super veel geld, want het ijzer zal hoe dan ook in slechte conditie zijn, en ook: het hout zal onmogelijk terug te plaatsen zijn zonder de wagen kapot te maken, en dan moet het weer in elkaar gelast worden.

Ik zou graag de wagen als mijn basis houden. De oude hooi wagen als basis is een concept wat ik super vind, maar ik heb ook al gecheckt hoe je vering moet installeren, en het lijkt niet super duur of onmogelijk. Alles wat ik nodig heb is een beetje hulp van iemand die weet hoe het moet, en wat tweedehands vering die het goed doen en passen op de wagen. Ik heb ook rondgekeken op internet voor remmen en voor nu heb ik geconcludeerd dat remschrijven het handigste zijn voor dit doel, en die zijn niet heel erg duur. Dus, in mijn onprofessionele en positieve opinie, ik denk dat het mogelijk is om deze oude hooi wagen tot een moderne wagen met remmen en vering om te bouwen.

Een ander ding dat ik moet uitvinden is of het stuursysteem wel goed werkt. Op het moment is er nog steeds heel veel vuil in het systeem, alhoewel ik heb geprobeerd het te schoonmaken met water en een veger, maar het lijkt te werken. Het is heel moeilijk om de richting te veranderen, maar ik moet het natuurlijk nog olien, en het moet ook niet te makkelijk zijn. Hoe het systeem precies werkt is nog een beetje een mysterie, aangezien er extra onderdelen zijn die niet helemaal een reden hebben om daar te zijn, maar er toch zijn, dus waarschijnlijk wel een eden hebben. Eén missie is om uit te vinden hoe het precies werkt, of het goed werkt, en als niet, hoe het weer werkend te krijgen!

Name*Email*WebsiteComment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Your cart is currently empty.
%d bloggers liken dit:
preloader