preloader

Is het ijzer van goede kwaliteit?

Is het ijzer van goede kwaliteit?

Na de discusses over de remmen en de vering, is er vandaag de discussie over iets banalers: is het ijzer wel van goede kwaliteit? Terwijl ik de wagen aan het schoonmaken was aan de bodem, en het vuil eraf aan het schrobben was, de verf eraf aan het pulken, mijn vader dacht dat hij wat nagels van de zijkant af kon halen. Maar, na niet meer dan 5 hamerslagen, moest hij stoppen, aangezien hij bijna een gat in de zijkant maakte. Het feit dat het zo gemakkelijk is om door het ijzer heen te slaan, maakt me wel bezorgd, en we hebben besloten dat er echt een smid naar moet kijken, want het zou toch leuk zijn om niet door het frame te zakken als we de remmen en vering erop zetten. Ik hoop echt dat dit frame blijft staan, en dat het mogelijk is om te repareren, anders moet het helaas voer zijn voor de ijzerboer, en moet ik een betere kwaliteit frame zoeken.

De hond was er constant bij terwijl ik aan het werk was, dus ik moest af en toe even met de hond, Does, spelen. Het werk is behoorlijk vermoeiend, zeker in de brandende zon, dus dat was een welkome afwisseling.  De kat, Diesel, was er ook, alhoewel op een respectabele afstand, want de hond vind het erg leuk om de kat bang te maken (die niet wegrent, maar het toch niet erg fijn vindt).

In het geval dat je je hebt ingeschreven met de fancy blauwe knop, schrijf je alsjeblieft opnieuw in. Deze website is gratis en blijkbaar werkte het niet echt, maar wanneer je je nu inschrijft, krijg je een email wanneer er nieuwe updates zijn. En dank voor alle fijne en positieve reacties! Het is super motiverend om echt door te gaan met dit project, alhoewel ik mezelf ook al super motiveer, dus nu ben ik dubbel gemotiveerd!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: