Eelste's vilt

Geschoren schaapjes zijn blij om hun wol kwijt te zijn, en ik ben blij om de wol te mogen gebruiken. Met wol kun je ontzettend veel: door de structuur kun je het in elkaar laten klitten, zover, dat je vilt kunt creëren. Dit kun je in alle mogelijke denkbare vormen vormgeven: het klassieke schapenvachtje (zonder leer dus), maar ook bloemetjes, slofjes, hoeden, laptop hoezen, tassen en enorme projecten als een boom. Zie hieronder wat ik zoal te bieden heb.

Schapenvachtjes

Schapenvachtjes zijn heerlijk warm in bed, als vloerkleed of in de stoel. Het beschermt tegen doorliggen, en koelt tegelijkertijd dat het verwarmd. Ook zijn ze ontzettend mooi ter decoratie, op een kastje of op de bank.

 

Vilten producten

De wol kan ook worden schoongemaakt, gekamd en eventueel geverfd. Als dit is gebeurt kun je er prachtige producten van maken zoals slofjes, tablet sleeves, hoeden, schoenen en nog veel meer. Mijn stijl is strak en modern.

Workshops

Lijkt het je leuk om een workshop te volgen? Contacteer mij nu!


Download
Algemene Voorwaarden Eelste - Wol
Hierbij een officiële noot met de algemene voorwaarden van Eelste als het gaat om de wol, waar ook een korte beschrijving kan worden gevonden van hoe er met vilt dient te worden omgegaan.
AV Eelste Juli 2017.pdf
Adobe Acrobat document 29.5 KB